Нашият форум |
|
| Вицове | |
| | Автор | Съобщение |
---|
~Kiss_me~ Admin
Брой мнения : 172 Join date : 02.02.2010 Age : 25 Местожителство : Mи Нз ВеЧиИи тЕз ГаДоВвЕ сЕ мИ зИмАт ПеЙкЪтЪъ
| Заглавие: Вицове Пон Фев 15, 2010 10:44 am | |
| Блондинки:
Една блондинка отива на конкурс и я питат: - Коя от следните птици не си прави гнездо? Щъркел, кукувица, фазан? - Кукувица! - уверено отговаря блондинката и взима наградата. Нейна приятелка я пита: - Е, ама много си умна! Как разбра, че е кукувицата? - И дете знае, че кукувицата живее в часовника! ******************************************************************************** Разговор между манекен и блондинка: -Ооо госпожице, какви красиви очила! На Пако Рабан ли са ? - Неее, мой са! ******************************************************************************** Защо блондинката отваря млякото още в супермаркета? - Зашото пише отвори тук! ******************************************************************************** Блондинка влиза в компютърен магазин и казва: - Извинете, имате ли гениална мишка шофьор за малки меки прозорци? - ?!?!?!?.... сигурно имате в предвид "Genius mouse driver for Microsoft Windows "? ******************************************************************************** Две блондита си говорят на летището и едната казва: -Абе виж го тоя самолет колко е голям...как така успява да литне? А другата отговаря: -Абе ти тъпа ли си?Я виж като е на небето колко е малък! ******************************************************************************** Блондинка се блъска с колата си в предната кола. От предната кола излиза шофьора и пита: - Поне на шофьорски изпит ходили ли сте? - Разбира се! И за разлика от вас мноооого пъти! ******************************************************************************** Блондинка: - А каква е тази дупка в обувката ми? - Това е за крака... ******************************************************************************** Две блондинки си говорят по образователни теми.Едната пита: -Гледала ли си "Титаник"? -Да.-отговаря другата. -А коя ти е любимата сцена? -Тая дето са на кораба. ******************************************************************************** Седят две блондинки е едно кафене. На едната звъни телефона, но тя не отговаря. Другата: - Отговори, де! - Не звънят на мен. - А на кой? Нали това е твоя телефон? - Но аз не съм казвала на никой, че съм тук! ******************************************************************************** Една блондинка пита друга: - За какво мечтаеш? - Мечтая, как ще срещна една фея, кояото ще ми подари сто хиляди долара. - А защо не милион? - Милион не е реално. ******************************************************************************** Блондинка и приятелката й живеят в един апартамент.Приятелката се прибира вкъщи и вижда блондинката да се разхожда с насапунисана коса, пита я: -Защо се разхождаш така? Блондинката: -На шампоана пишеше: "Wash and Go!" ******************************************************************************** - Кое е общото между Халеевата комета и блондинка със справочник по квантова физика в ръцете? - И двете се срещат веднъж на 75 години. ******************************************************************************** Блондинка към блондинка: - Знаеш ли, че за да се оплете един пуловер, трябват три овце! - Какви ги приказваш! Аз даже не знаех, че те могат да плетат. ******************************************************************************** - Защо през първата брачна нощ блондинките непрекъснато гледат навън през прозореца? - Защото са чували, че първата брачна нощ била най-хубава. ******************************************************************************** Между блондинки: - Напоследък имам някава тежест в корема, постоянно ми се гади. - Ходи ли на доктор? - Ходих, каза ще след 8 месеца ще мине! | |
| | | MeTaLa Admin
Брой мнения : 4 Join date : 06.02.2010 Age : 29 Местожителство : Ямбол
| Заглавие: Re: Вицове Чет Фев 18, 2010 7:46 am | |
| Какво е нахалство?Нахалство е да ритнеш баба си по стълбите и да й кажеш -Що бързаш ма? | |
| | | Viktoriq Sikret Admin
Брой мнения : 166 Join date : 07.02.2010 Местожителство : НАВсякЪде СЪм
| Заглавие: Re: Вицове Съб Мар 06, 2010 7:32 am | |
| Блондинка казала на мъжа си : - Аз утре ще ходя да ми правят пластична операция ! - Но защо ? Ти си красива ! - Но не съм пластична ! | |
| | | ~Kiss_me~ Admin
Брой мнения : 172 Join date : 02.02.2010 Age : 25 Местожителство : Mи Нз ВеЧиИи тЕз ГаДоВвЕ сЕ мИ зИмАт ПеЙкЪтЪъ
| Заглавие: Re: Вицове Нед Мар 14, 2010 12:22 pm | |
| Интервю със столетник. - С какво си обяснявате, че достигнахте сто години? - Родил съм се преди откриването на микробите.
Шотландец се прибира към къщи с бутилка уиски под палтото. Подхлъзва се, пада и усеща, че нещо му подмокря. Веднага си казва: - Господи, дано да е кръв!
Две костенурки в пустинята. Водата е на привършване. Едната казала: - Отивам за вода, в напръстника има три капки, да не ги изпиеш, докато се върна? - Няма - обещала другата. ... Изминал цял месец! Тогава тази, която останала при напръстника, се опитала да отпие една капка. В тоя момент зад една дюна се чуло: - Ако ще си правим номера, по-добре да не тръгвам!
Художници седят на брега на морето и рисуват пейзажа. Минава японско семейство туристи. Бащата казва поучително: - Деца, виждате ли как се мъчат хората, които си нямат фотоапарат?
Отишъл принцът при царя : - Изпълних си обещанието, ето главата на дракона ! А ще изпълните ли сега вашето? - Да, ето ръката на принцесата ...
Зайо Байо си имал златна тоалетна, която била и музикална. Един ден дошъл вълкът и му казал: -Моля ти се Зайо Байо, позволи ми да ползвам тоалетната ти. -Добре - казал Зайо. На другия ден вълкът пак дошъл и казал на Зайо Байо: -Ех, че си Зайо Байо. Пусна ми химна на България. Трябваше прав да стоя.
Майка разказва на детето си: - Имало едно време цар... - Мамо! Мамо, ами царица? - Не сме стигнали до там. Но щом искаш да знаеш - избягала с готиния рицар. | |
| | | ~Kiss_me~ Admin
| Заглавие: Re: Вицове Нед Мар 14, 2010 12:52 pm | |
| Ной е събрал почти всички животни на Ноевия ковчег и е готов за отплаване. Стоят и чакат, водата се вдига а те все чакат. По някое време Ной се обръща към жена си: - Добре де, съгласен съм че трябва да изчакаме жирафите и не можем да отплаваме без тях. Ама защо трябваше да пращаш точно охлювите да ги викат?
Събуждат се сутринта седемте джуджета. Първото тича в кухнята и започва да вика: - Кой ми е ял от чинията... След него тича второто: - Кой ми е ял от чинията... Изреждат се всички, а от спалнята се чува раздразнения глас на Снежанка: - Уф, как сте ми омръзнали всички! Абе не съм готвила още...
Буратино: - Тате, аз откъде съм се появил? Татко Карло: - Кълвачът те донесе...
Върви си човек по брега на морето и намира запечатана бутилка. - Иииии, тва сигурно е вълшебна бутилка. Вътре сигурно има някой дух. Кво се правеше в такъв случай?! Ахаа, трябваше да се търка бутилката. Почнал той да търка бутилката, търкал час, търкал два... уморил се и тръгнал да хвърля бутилката. Точно замахнал и отвътре се чул скучаещ глас: - Извади тапата бе, тъпак...
Един селянин си ловял риба, и хванал Златната рибка. Тя му казала: - Добри селянино, пусни ме и ще ти изпълня три желания! А той я блъснал в земята и я пребил с вика: - Ти на кого викаш селянин ма!
Татко Карло се приближава към Буратино с брадва в ръка и му казва: - Прощавай, сине, обаче синоптиците предсказват студена зима...
Дълги години все се повтаряла приказката за гаргата и сиренцето, дето лисицата все успявала да я излъже и да й го вземе. Най-накрая гаргата решила да не се вързва и да не си отваря устата като дойде лисицата. И така, седи си на клона гаргата със сиренцето в уста. Лисицата се задава, гаргата още веднъж се зарича да не проговори този път. Приближава се лисицата, взима един прът и без да пита удря слисаната гарга по главата, тя пада в несвяст и отново изгубва сиренцето. След малко се свестява и си казва: - Брей, те много съкратили приказката бе...
Седи си Пепеляшка в гората и плаче. Минава от там добрата фея и я пита: - Пепеляшке какво има, защо плачеш? - Абе добра фейо принцът организира бал, а аз си нямам рокля за да отида на бала. - Имам нещо за теб - казала добрата фея и дала на Пепеляшка една вълшебна рокля. След известно време феята минала през същото място и видяла Пепеляшка пак да плаче. - Какво има Пепеляшке, защо пак плачеш? - Ами, добра фейо нямам си обувчици. - Имам нещо за теб - казала феята и дала на Пепеляшка вълшебни обувчици. Скоро феята пак минала от там и видяла че Пепеляшка пак плаче. - Сега пък какво? - попитала добрата фея. - Добра фейо хванал ме е някакъв лют мензис. Няма спиране. - Имам нещо за теб - казала феята и дала на Пепелашка едно вълшебно тампонче. По едно време горското джудже както се разхождало из гората видяло феята да плаче. - Какво става, фейо, защо плачеш? - попитало горското джудже. - Ами Пепелашка нямаше рокличка - дадох й, нямаше обувчици - дадох й, нямаше тампонче - дадох й, ама забравих да й кажа че в 12 часа вечерта тампончето се превръща в тиква.
Срещнали се Мечо Пух и Прасчо. - Прасчо, знам какво ще станеш като пораснеш! - Сериозно? Сигурно си ми чел хороскопа? - Не, четох една готварска книга....
Мечо Пух казва на Прасчо: - Прасчо, Прасчо! Кристофър Робин ни даде 10 делви с мед - по 8 за всеки! - Мечо Пух, как така по осем? 8+8...?
Тича Мечо Пух при Прасчо и вика: - Бързо, дай ми пушката! Грабва пушката и изчезва. След пет минути се връща и влачи нещо голямо с едната ръка. В другата ръка носи буркан със сладко: - Ама какви пчели съм намерил само, Прасчо! Погледни, вместо мед носят сладко, а даже и приказват! Прасчо учуден пита: - Приказват!? И какво приказват? - Глупости приказва някакви. "Аз съм Карлсон", "Аз съм Карлсон" - ей такива ги разправяше!
Вървят Мечо Пух и Прасчо из гората. Прасчо пита: - Пух, къде отиваме? - Да колим прасе. - Хм, а ако прасето опита да избяга? - Ще те избягам аз тебе...
Влиза Прасчо в един магазин и пита продавачката: - Тези възглавници с какво са пълни? - С пух - отговаря тя. Прасчо въздъхва тъжно и казва: - Ех, Мечо, Мечо!
Червената Шапчица с доста оскъдни дрешки ходи из гората. Насреща й Вълчо: - Червена Шапчице, в гората може да ти се случат ужасни неща! - Аз затова съм дошла - намигнала му тя. - Ясно - казал Вълчо и й счупил крака.
Червената Шапчица си вървяла из гората. Срещнала Кумчо Вълчо и той казал: - Сваляй гащите, Червена Шапчице!!! А тя си помислила: "Хм, той пък си мисли че ще му станат."
- Здравей, Зелена шапчице! - Здравей, далтонист такъв...
И каква е поуката от приказката, деца? Не говорете с непознати! Ето, Вълкът още щеше да си е жив и здрав, ако не беше се заговорил в гората с непознатата с червената шапчица.
...и Вълкът се надвесил над бабата на Червената шапчица и казал: - Ще те ям! Избирай с какво - с кетчуп или с горчица? - По-добре с телевизора, че след малко ми почва сериала.
- Аааа, не знам. Аз мойте осем вече ги изядох. | |
| Заглавие: Re: Вицове Вто Мар 16, 2010 6:19 am | |
| Готини и забавни ... като нас . | |
| | | MImi Admin
Брой мнения : 7 Join date : 03.02.2010 Местожителство : Ямбол
| Заглавие: Re: Вицове Чет Мар 18, 2010 12:30 pm | |
| Един ден преди Иванчо да отиде на училище неговата майка му казала: - Иванчо, ето ти 50 стотинки за закуска. И той ги изял. | |
| | | MImi Admin
Брой мнения : 7 Join date : 03.02.2010 Местожителство : Ямбол
| Заглавие: Re: Вицове Чет Мар 18, 2010 12:30 pm | |
| На един канибал му се родил син. Той излязъл на балкона да се похвали на останалите канибали, а те му викали: - Е-е, честито, сега да почерпиш! - Не! Сам ще си го изям. | |
| | | ~Kiss_me~ Admin
| Заглавие: Re: Вицове Съб Мар 20, 2010 10:48 am | |
| - Viktoriq Sikret написа:
- Готини и забавни ... като нас .
Йее, йее! | |
| Заглавие: Re: Вицове Нед Май 16, 2010 12:56 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Вицове | |
| |
| | | | Вицове | |