~Kiss_me~ Admin
Брой мнения : 172 Join date : 02.02.2010 Age : 25 Местожителство : Mи Нз ВеЧиИи тЕз ГаДоВвЕ сЕ мИ зИмАт ПеЙкЪтЪъ
| Заглавие: Искам повече пари #_# Нед Мар 21, 2010 12:12 pm | |
| [/b][/color][/u]
Така си каза Поли, когато за първи път зърна тълпа пред ресторанта си. Тя набира състав в момента, като дори не й пука дали ще има тролове-или феички в кухнята й, но някой спешно трябваше да ГОТВИ, да ЧИСТИ и да СМЕНЯ КРУШКИТЕ.
Действието се развива САМО и ЕДИНСТВЕНО в ресторанта, като всички ЖИВЕЯТ там, спят под земята в огромен апартамент. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е новият работещ да няма роднини, на които да им пука за него, не са изключени емота, пънкари, вампири, бабички, бебета, всякакви животни, зомбита, мумиии и всичко, за което можете да се сетите! ^^ .
Историята е хумористична, но са позволени побоища, смърт, магии(но не и с гозбите и всичко, с което трябва да се приготвят ), възраждане, псувни от всякакъв сорт и на всякакъв език и [b]ресторантът може да експлодира, като магически времето се връща назад 10 минути преди да избухне.
ПОЛИ НЕ Е ИГРАЧ.
ОПИСАНИЕТО ВИ ТРЯБВА ДА ВКЛЮЧВА: (червените полета са задължителни!)
1. Име 2. Снимка 3. Вид 4. История 5. Брой глави(на врата де, разбирайте го буквално ) (;дд) 7. Магьосник ли е?(бъдете оригинални, не е задължително да сте магьосници.. ) 8. Стил 9. Каква музика слуша 10. Може ли да готви? xD | |
|
Viktoriq Sikret Admin
Брой мнения : 166 Join date : 07.02.2010 Местожителство : НАВсякЪде СЪм
| Заглавие: Re: Искам повече пари #_# Сря Май 12, 2010 5:40 am | |
| 1. Име - Лея 2. Снимка - Лея 3. Вид - Мини фея ( 7см) 4. История - Лея е била красиво момиче ( човек ) . След няколко караници с майка си тя е станала фея . Не помни нищо друго от живота си . 5. Брой глави(на врата де, разбирайте го буквално ) - Една разбира се ! 7. Магьосник ли е?(бъдете оригинални, не е задължително да сте магьосници.. ) - Ми щом е фея да 8. Стил - Емо феичка 9. Каква музика слуша - Пънк , метал 10. Може ли да готви? - Ми долу-горе | |
|